Ciao, ja sam Tea,

fotograf i writerica za poduzetnice.

Moje najjače vrijednosti u životu su sloboda i pomaganje.

Ja sam bila ona koja je u osnovnoj i srednjoj školi pomagala drugima oko zadaće, učenja i ispravljanja jedinica 😀 Rekli bi – štreberica, ali zapravo vidjela sam da su i drugi sposobni naučiti i pokazati znanje (iako su im stalno govorili da nisu). Željela sam im pomoći da pokažu svima da mogu.

Pa sam i na faxu kreirala jedinstvene skripte s pitanjima profesora, trikovima, itd. One i dan danas nose ime poput “Skripta Tea” i pomažu i dalje mučenicima na pravnom fakultetu.

Fast forward u današnje vrijeme: imam duboku želju, strast i misiju da pomažem ženama poput tebe da tvoj biznis raste.

kako pokrenuti blog

KAKO to radim? 

1. Fotografije: u opuštenoj atmosferi zajedno kreiramo fotografije za sve potrebe tvog biznisa. Ono što mi klijentice najčešće kažu nakon fotkanja je to da im je bilo baš ugodno i da ih je trema brzo napustila. Više o brend fotografiranju saznaj ovde.

2. Pisanje: specijalizirala sam se za pisanje blog tekstova za poduzetnice. Za tebe koja si spremna uložiti u kvalitetne, sveobuhvatne komade sadržaja koji će raditi za tebe na tvom webu, 24/7.

A mogu te naučiti i da ih sama pišeš. Više saznaj ovdje.

Jer smisao mog biznisa je rast tvog biznisa.

Stoga, ako trebaš ženu za odličan tekst i fotku – možeš me naći na Instagramu. Tamo često zajedno pijemo kavu ili vino, divimo se moru i ljepotama moje Istre.

Print Friendly, PDF & Email