Božićni muffini
Recepti

Božićni muffini – ukusni i šareni ukrasi za blagdanski stol

Božićni muffini

Božićni muffini nastali su kao posljedica želje za nečim novim, drukčijim i netradicionalnim. Da se nađe na stolu i nešto na što nismo navikli. Da to bude uz sve one dobre i stare stvari koje će se obavezno tamo naći.

Recept za muffine nemam tako dobar kao Sanja, pa sam upotrijebila njezin za Najbolje muffine. Stvarno su najbolji koje sam probala, onako mekani i nenabijeni, baš taman. Dodala sam u njih zelenu boju u prahu, kako bih dobila zelene Božićne muffine. Ispalo je oko 30 muffina.

Ukrasila sam ih s kremom koja se zove swiss meringue buttercream, a našla sam ga na blogu od Matejke Like chocolate. Možda zvuči komplicirano, ali stvarno nije. Po tom receptu dobijete kreme za otprilike 12 muffina. Kremu sam podijelila na 2 zdjele i u svaku na kraju miksanja dodala zelenu odnosno crvenu boju u prahu. Nedavno sam u tu kremu stavila tekuću boju i ona je skroz upropastila kremu, tako da od sada koristim samo onu u prahu, a može se i ona u gelu. Crvenu je jako teško postići, što se vidi iz priloženog, jer se crvena boja miješa s bijelom kremom, pa se prije dobije roza nego crvena boja. No, lijepi su svejedno. I prefini!

Print Friendly, PDF & Email

Možda vam se svidi i...

Popularno...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)