Jednostavan i brz ručak nešto je čemu svi težimo. Ovdje pogledajte i ostale.
Još ako je i fin i zdrav – nema boljeg!
SASTOJCI:
-nekoliko paradajza i paprika, luk, češnjak, začini.
PRIPREMA:
Istovremeno staviti vodu za paštu i pripremati umak:
1.Izdinstati luk na malo ulja, dodati protisnuti češnjak (količina po želji).
2.Čim češnjak zamiriši dodati papriku nasjeckanu na kockice, dinstati i podlijevati s malo vode.
3.Za par minuta dodati paradajz na kockice i dinstati par minuta, dok se ne raspadne.
4.Začiniti po želji i kuhati na laganoj vatri dok pašta nije gotova.
5.Paštu kuhati 1-2 minute manje nego što piše na pakiranju i ubaciti u umak, ugasiti plin i sve dobro promiješati.
P.S. Široki rezanci najbolje pašu uz ovaj umak. Probala sam i ostale, nije to to.
Dobar tek i uživajte u hrani