Personalizirani tjedni jelovnik
Mamin svijet, Priče

Personalizirani tjedni jelovnik Zrinke Janković

Imala sam priliku isprobati Personalizirani tjedni jelovnik Zrinke Janković. To je jelovnik složen po tvojim potrebama, s receptima za cijeli tjedan.

Znaš ono kad ne znaš što bi kuhala, a radiš ili si doma s djecom. Dobro nam dođe imati spreman popis jela za cijeli tjedan, jer organizacija je pola posla. Još i ako pridodaš popis namirnica, di ćeš bolje.


Tu je uskočila Zrinka sa svojom super idejom.

Kako to funkcionira?

Proces narudžbe započinje tako da ispunjavaš anketu o tome npr. za koliko ljudi kuhaš, koliko imaš vremena i novaca na raspolaganju i sl. Odabereš tjedni ili mjesečni jelovnik (dobro je znati da za cijenu mjesečnog jelovnika dobiješ 1 tjedan gratis), a na kraju uneseš svoje kontakt podatke.

Narudžbu trebaš napraviti do četvrtka u 12 h i već sutradan ili do subote ujutro na mail će ti stići personalizirani jelovnik, da na vrijeme stigneš u kupovinu za sljedeći tjedan.

Kakvo je moje iskustvo?

Kod mog jelovnika na prvu mi se svidjela raznovrsnost jela. Podsjetio me da neka jela nisam dugo spremala. I mislila sam – to je to, moj popis jela.
No, to nije bio kraj dokumenta. Nakon popisa, uslijedio je recept za svako jelo, s vremenskim trajanjem pripreme i prikazom cijene ručka, što me baš oduševilo.

ALI, to nije sve. Na kraju dokumenta je i popis namirnica, s potrebnom količinom i pazite sad ovo: u kojim dućanima su pojedini artikli na akciji, wow! Koja je ovo ušteda vremena i novaca.

Ima toga još…

Taman sam pomislila kako je kraj dokumenta, no Zrinka se potrudila da me opet razuvjeri pa je na kraju ponudila i 7 savjeta za brže kuhanje, a to je svima nama važno, zar ne?


Poseban dojam na mene je ostavila činjenica da je Zrinka spominje uključivanje djece u kupnju i pripremu hrane. Za mene osobno je to jako važna stvar i hvala joj na tome što i sama njeguje i širi važnost toga.


Jela su jednostavna i fina, s pripremom od 30-60 min.
Klikni na Zrinkin web i naruči svoj personalizirani jelovnik još danas. Uštedi vrijeme, novce i živce, baš kao što sam i ja.

Tea

Print Friendly, PDF & Email

Možda vam se svidi i...

Popularno...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)