nosimo maske
Mamin svijet

3 razloga zašto je dobro da nosimo maske

1.U ovo vrijeme kada se vani pečemo na 100 stupnjeva, jako je korisno za naš dišni sustav da nosimo maske. Ne samo za dišni, nego i za probavni. Naime, kada pored vas prođe netko čiji su se pazusi dinstali danima i zadnji put su se prali ’91., onda jako dobro dođe da imate masku na nosu. kZašto? Pa zato da vaš cijenjeni dišni sustav ne bi udahnuo sve te nuspojave nepoznavanja osnovnog životnog trokuta zvanog voda-sapun-dezodorans. Nadalje, i vaš probavni sustav će vam biti zahvalan, jer vam mirisi neće podići želudac do usta i izazvati povraćanje onakvo kakvo samo votka-juice može izvesti.

2.Ako ste nesretnica poput mene koja ima najgadniju boju kose na svijetu pa ju morate farbati, maska će vam opet dobro doći. Naime, količina kemikalije koja je potrebna da bih svoju nelijepu boju kose ofarbala u neku ženstveniju je tolika da sam u zadnjih 15-20 godina pri svakom farbanju doživjela 100 napadaja kašljem kakvima Korona i njeni simptomi nisu ni do koljena. Elem, kroz masku može proći virus, ali ne i otrovni mirisi boje za kosu. (Da, sigurno nije zdravo farbati se s takvim stvarima, ali površni smo i volimo biti lijepi pa se dobrovoljno trujemo.)

nosimo maske
Photo by Vera Davidova on Unsplash

3.Ako ne volite površne pozdrave po gradu i glupe razgovore oko toga tko je u vašem gradu zaražen i zašto se ta vijest širi brže od same korone, maska će vam dobro doći da se zakamuflirate i pravite se da to niste vi. Još ako uz nju stavite i naočale za sunčanje, ljudi će vas ili izbjegavati jer vas se boje ili će pomisliti da se spremate za pljačku što će također izazvati da se maknu od vas. U svakom slučaju, mir vam je zagarantiran! (Isprobano djeluje!)

Nosimo maske i uživajmo u ovim cjelogodišnjim maškarama! Ako ništa, barem se možemo nasmijati.

Voli vas vaša Tea ( Mamika)

Print Friendly, PDF & Email

Možda vam se svidi i...

Popularno...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)